+31 (0)20 31 21 600 info@vanbaveladvocaten.nl
NL / EN

Informatie voor cliënten

Hierna vindt u praktische en zakelijke informatie over Van Bavel Advocaten en onze dienstverlening.

Rechtsvorm

Van Bavel Advocaten is de handelsnaam van Van Bavel Advocaten B.V., welke vennootschap statutair gevestigd is te Amsterdam. Van Bavel Advocaten is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 59343214. Het BTW-nummer van Van Bavel Advocaten is NL853431668B01.

 

Verzekering tegen beroepsaansprakelijkheid

Van Bavel Advocaten is verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid bij AIG Europe Limited. Van Bavel Advocaten is verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid tot een bedrag ad € 1.000.000,- (zegge: één miljoen euro) per aanspraak. Het nummer van de polis is 30.14.10948. De tussenpersoon is de Rabobank te Amsterdam.

 

Klachtenregeling

Van Bavel Advocaten kent een formele klachtenregeling, deze kunt u hier raadplegen. Indien u een klacht heeft, wordt u verzocht contact met ons op te nemen op 020-3121600.

 

Beroeps- en Gedragsregels

Onze advocaten staan ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (Neuhuyskade 94, 2596 XM te Den Haag). Zij zijn gebonden aan de voor advocaten geldende beroeps- en gedragsregels. U kunt deze vinden op www.advocatenorde.nl.

 

Prijs van de door ons te leveren diensten

De prijs van de door de advocaten geleverde diensten gaat op basis van uurtarieven, met uitzondering van fixed-fee afspraken. In uitzonderlijke omstandigheden is er de mogelijkheid om van deze regeling af te wijken. De afspraken met betrekking tot de te leveren diensten zullen worden vastgelegd in een opdrachtbevestiging. Van Bavel Advocaten brengt de verschotten (griffierecht, reiskosten etc.) in een zaak in rekening. De BTW over onze diensten bedraagt 21%. In principe behandelt Van Bavel Advocaten geen zaken op basis van toevoeging.

 

Handige links

Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten
www.nvsa.nl

European Criminal Bar Association
www.ecba.org

Nederlandse Orde van Advocaten
www.advocatenorde.nl

Openbaar Ministerie
www.om.nl

Rechtspraak
www.rechtspraak.nl

Ministerie van Justitie
www.rijksoverheid.nl

Zoekmachine voor Amsterdam
www.amsterdamonline.nl