+31 (0)20 31 21 600 info@vanbaveladvocaten.nl
NL / EN

Van Bavel Advocaten

Een kantoor met strafrechtadvocaten werkzaam voor ondernemingen, bestuurders en particulieren.

Van Bavel, voor elke fraude zaak

 

Staat de FIOD of een andere autoriteit op de stoep? Bent u uitgenodigd voor een verhoor of heeft u een dagvaarding ontvangen? Wij staan u graag bij met onze messcherpe juridische aanpak en wij zijn zo nodig 24 uur per dag bereikbaar. Wij zijn wars van getreuzel en hebben een scherpe focus op resultaat.

Vanuit ons kantoor aan de Jollemanhof 24 te Amsterdam werken wij aan zaken op het gebied van het financieel- en economisch strafrecht.

Van Bavel Advocaten richt zich op zaken waarbij partijen als het Functioneel Parket, de FIOD, ILT-IOD, NVWA, Inspectie SZW of toezichthouders zoals de Autoriteit Financiële Markten (AFM), De Nederlandsche Bank (DNB) of de Autoriteit Consument en Markt (ACM) zijn betrokken.

Wij treden op in veel verschillende soorten fraudezaken: belastingfraude, faillissementsfraude, handel met voorkennis, witwassen, omkoping en milieufraude. Geen enkele situatie is voor ons een verrassing. Wij zijn overal op voorbereid en kunnen met onze ervaring, vakkennis en proceservaring iedere uitdaging aan.

Hoewel wij u vakkundig bijstaan in een procedure is het adagium “voorkomen is beter dan genezen” ons niet onbekend. Het klinkt cliché, maar het is ook de keiharde waarheid. Daarom adviseren wij ook omtrent het voorkomen van mogelijke strafbare feiten, de zogeheten compliance. Ook doen wij onderzoek binnen een onderneming als het vermoeden bestaat dat er mogelijk strafbare feiten zijn gepleegd. Deze onderzoeken vinden veelal plaats op verzoek van de onderneming zelf. Dit gebeurt al dan niet in samenwerking met forensisch accountants.

Van Bavel Advocaten onderscheidt zich, sinds de oprichting in 2009 door Cees van Bavel, van andere kantoren door een no-nonsense aanpak en handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Als nichekantoor kennen wij een lage kostenstructuur, brengen wij een persoonlijke band met de uitvoerend fee-earner tot stand en spelen tegenstrijdige belangen (conflicts) nauwelijks een rol.

Cees van Bavel is in 2013 onverwachts overleden en vormt sindsdien een blijvende inspiratiebron voor het team.

Voor een snelle oplossing van uw probleem, krijgt u van ons een praktische probleemanalyse: kort, bondig en met actiepunten. Wij zijn goed bereikbaar, werken snel en leveren kwaliteit. Onze facturatie is helder, met inzicht in uurtarieven, kosten en specificaties van uitgevoerd werk.

Zo weet u bij Van Bavel Advocaten op ieder moment waar u aan toe bent.