Vakantie(-gevoel) en business opportunities

Het is een goed gebruik van de FIOD om tijdens mijn zomervakantie allerlei acties te doen die me aan het werk houden. Boten aan de ketting in Zuid-Frankrijk, als ik daar net verblijf, clienten die voor verhoor worden uitgenodigd en op 30 KM van mijn vakantieverblijf een tweede huis blijken te hebben, enzovoorts. Hoe ze het voor elkaar krijgen om het zo te timen, geen idee, maar los van de reuring die het geeft binnen mijn gezin en kantoor, is het natuurlijk precies het soort werk dat ik zoek en waar ik goed in ben. In deze tijd van de laptop, BlackBerry, Ipad (ja die gaan allemaal mee) is er geen excuus meer voor advocaten om onbereikbaar te zijn. Overigens begin ik mijn vakantie altijd met het werken op kantoor gedurende een paar dagen. Dat geeft me de mogelijkheid heerlijk te onthaasten en te zorgen dat kantoor en de zaken perfect achtergelaten worden. Dan kan ik me perfect opladen voor het weer binnenhalen van nieuwe zaken. FIOD bedankt, you make my (holi)day! Ik ben er als U belt.

Vorig artikel

Immateriële schadevergoeding in belastingzaken: tijd is geld.

Volgend artikel

You can't eat the pudding if you don't eat the meat... Over het diner van Tom Schalken en het belang van rechter-plaatsvervangers (a la Pink Floyd)

Dit blogitem is gepubliceerd op 02 juli 2011 door:

Van Bavel Advocaten

Van Bavel Advocaten


De strafrechtadvocaten van Van Bavel Advocaten schrijven over de ontwikkelingen binnen de rechtspraak en wet- en regelgeving op het gebied van business crime: persoonlijke verslagen, opinies, en beschouwingen, adviezen en feitelijke verhandelingen.

Van Bavel Advocaten

  • Topprofessionals in fraude- en fiscale zaken
  • Specialisten in financieel- en economisch strafrecht
  • Door nichekantoor lage kosten en persoonlijke band met advocaat
  • 24 uur per dag bereikbaar, ook buiten kantooruren of bij spoed
Lees meer over Van Bavel Advocaten