+31 (0)20 31 21 600 info@vanbaveladvocaten.nl
NL / EN
02-07-2011

Vakantie(-gevoel) en business opportunities

advocaat beslag Business Crime Defence financieel strafrecht FIOD fraude zoeking
Geschreven door: Van Bavel Advocaten

Vakantie(-gevoel) en business opportunities

Het is een goed gebruik van de FIOD om tijdens mijn zomervakantie allerlei acties te doen die me aan het werk houden. Boten aan de ketting in Zuid-Frankrijk, als ik daar net verblijf, clienten die voor verhoor worden uitgenodigd en op 30 KM van mijn vakantieverblijf een tweede huis blijken te hebben, enzovoorts. Hoe ze het voor elkaar krijgen om het zo te timen, geen idee, maar los van de reuring die het geeft binnen mijn gezin en kantoor, is het natuurlijk precies het soort werk dat ik zoek en waar ik goed in ben. In deze tijd van de laptop, BlackBerry, Ipad (ja die gaan allemaal mee) is er geen excuus meer voor advocaten om onbereikbaar te zijn. Overigens begin ik mijn vakantie altijd met het werken op kantoor gedurende een paar dagen. Dat geeft me de mogelijkheid heerlijk te onthaasten en te zorgen dat kantoor en de zaken perfect achtergelaten worden. Dan kan ik me perfect opladen voor het weer binnenhalen van nieuwe zaken. FIOD bedankt, you make my (holi)day! Ik ben er als U belt.

Eerdere blogposts
02-05-2011

Rien van Dieren Of Counsel Van Bavel Advocaten

Geschreven door: Van Bavel Advocaten
26-02-2011

Gevaarlijk spel advocaten vastgoedfraude?

advocaat beslag Business Crime Defence financieel strafrecht FIOD fraude zoeking
Geschreven door: Van Bavel Advocaten
15-12-2010

Van Bavel Advocaten Business Crime Law Firm of the Year 2010

advocaat beslag Business Crime Defence financieel strafrecht FIOD fraude zoeking
Geschreven door: Van Bavel Advocaten