+31 (0)20 31 21 600 info@vanbaveladvocaten.nl
NL / EN
08-05-2013

Terug op het oude nest

beëdiging Concertgebouwplein Mirthe Kamp
Geschreven door: Mirthe Kamp

Terug op het oude nest

Nog wat onwennig stapte ik maandagmorgen op de fiets naar het Concertgebouwplein. Een nieuwe uitdaging, op een – voor mij – nieuwe locatie. Na een verblijf van anderhalf jaar in Japan keer ik weer terug op het oude nest. Oud en vertrouwd, maar het kantoor heeft in mijn afwezigheid ook mooie ontwikkelingen doorgemaakt: de verhuizing naar het prachtige pand aan het Concertgebouwplein is daar één van. De advocatuur lonkt, het is goed om terug te zijn. Ik kijk uit naar de eerstvolgende keer dat ik weer in toga in de rechtbank sta. Voorlopig zal dat de beëdigingszitting zijn, waar ik opnieuw getrouwheid aan de Koning zal beloven, gehoorzaamheid aan de Grondwet, eerbied voor de rechterlijke autoriteiten, en dat ik geen zaak zal aanraden of verdedigen die ik in gemoede niet gelove rechtvaardig te zijn.

Eerdere blogposts
07-05-2013

Opinie in FD: Laatste poging om zwartspaarders te bewegen

beëdiging Concertgebouwplein Mirthe Kamp
Geschreven door: Van Bavel Advocaten
06-05-2013

Brussel gaat belastingontwijking bestrijden

beëdiging Concertgebouwplein Mirthe Kamp
Geschreven door: Van Bavel Advocaten
06-05-2013

Resultaten gegevensuitwisseling met belastingparadijzen blijven onduidelijk

beëdiging Concertgebouwplein Mirthe Kamp
Geschreven door: Van Bavel Advocaten