Onze nieuwe aanwinst!

We zijn al weer een aantal weken verder. 1 februari dit jaar begon Kimberley Deutz op de procespraktijk bij Van Bavel Advocaten. Zij specialiseert zich op het gebied van het financieel-economisch strafrecht en staat in dat kader ondernemingen, bestuurders en medewerkers bij in fraudezaken, ontnemingsprocedures en bij uiteenlopende compliance-vraagstukken. Met haar kwalitatief hoogwaardige opleiding bij de Law Firm School, de ervaring die zij heeft opgedaan bij DLA Piper en haar daadkracht en pragmatische aanpak vormt zij een bijzonder mooie aanvulling op ons team. Kimberley, je bent dan ook van harte welkom! Bekijk haar profiel op onze website.

Vorig artikel

Mega boete conciërge bedrijf illegale verhuur van tafel

Volgend artikel

Hoe moet de multinational die gevestigd is in Nederland of elders binnen de EU, omgaan met het plan voor een Europese vennootschapsbelasting ("CCCTB")?

Dit blogitem is gepubliceerd op 23 maart 2018 door:

Philine America

Philine America


De strafrechtadvocaten van Van Bavel Advocaten schrijven over de ontwikkelingen binnen de rechtspraak en wet- en regelgeving op het gebied van business crime: persoonlijke verslagen, opinies, en beschouwingen, adviezen en feitelijke verhandelingen.

Van Bavel Advocaten

  • Topprofessionals in fraude- en fiscale zaken
  • Specialisten in financieel- en economisch strafrecht
  • Door nichekantoor lage kosten en persoonlijke band met advocaat
  • 24 uur per dag bereikbaar, ook buiten kantooruren of bij spoed
Lees meer over Van Bavel Advocaten