Werkwijze

Van Bavel Advocaten onderscheidt zich van andere kantoren door een no-nonsense aanpak en handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Als nichekantoor kennen wij een lage kostenstructuur, brengen wij een persoonlijke band met de uitvoerend fee-earner tot stand en spelen tegenstrijdige belangen (conflicts) nauwelijks een rol.

Voor een snelle oplossing van uw probleem, krijgt u van ons een praktische probleemanalyse: kort, bondig en met actiepunten. Wij zijn goed bereikbaar, werken snel en leveren alleen topkwaliteit. Onze facturatie is helder, met inzicht in uurtarieven, kosten en specificaties van uitgevoerd werk.

Zo weet u bij Van Bavel Advocaten op ieder moment waar u aan toe bent.

Van Bavel Advocaten richt zich op zaken waarbij partijen als het Functioneel Parket, de FIOD, ILT-IOD, NVWA, Inspectie SZW of toezichthouders zoals de Autoriteit Financiële Markten (AFM), De Nederlandsche Bank (DNB) of de Autoriteit Consument en Markt (ACM) zijn betrokken.

Wij treden op in veel verschillende soorten fraudezaken: belastingfraude, faillissementsfraude, handel met voorkennis, milieufraude. Geen enkele situatie is voor ons een verrassing. Wij zijn overal op voorbereid en kunnen met onze ervaring, vakkennis en proceservaring iedere uitdaging aan.

Hoewel wij u vakkundig bijstaan in een procedure is het adagium “voorkomen is beter dan genezen” ons niet onbekend. Het klinkt cliché, maar is ook de keiharde waarheid. Daarom adviseren wij ook omtrent het voorkomen van mogelijke strafbare feiten, de zogeheten compliance. Ook doen wij onderzoek binnen een onderneming als het vermoeden bestaat dat er mogelijk strafbare feiten zijn gepleegd. Deze onderzoeken vinden veelal plaats op verzoek van de onderneming zelf. Dit gebeurt al dan niet in samenwerking met forensisch accountants.